İZMİR NARLIDERE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

29/09/2022 Perşembe günü saat 10:00'da Narlıdere Rasim Önel Mesleki Teknik Anadolu Lisesi kantin ihalesi Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılacaktır.

29/09/2022 Perşembe günü saat 10:00'da Narlıdere Rasim Önel Mesleki Teknik Anadolu Lisesi kantin ihalesi Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılacaktır.

NARLIDERE RASİM ÖNEL MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ

KANTİN KİRALANMASI İHALESİNE İLİŞKİN ŞARTNAME İLAN

 

Bulunduğu İl/İlçe

İzmir/Narlıdere

İhaleyi Yapacak Olan İdare

Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

İhale Şekli

2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi gereğince Pazarlık Usulü

Okulun Adı

Rasim Önel Mesleki Teknik Anadolu Lisesi

Okulun Adresi

  Huzur Mah. Erkan Sk. Pk:35320 Narlıdere/İzmir

Kantin Alanı

105 m²

İhale Dokümanının Alınacağı Yer

Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

İhalenin Yapılacağı Yer

Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

İhale Tarih Ve Saati

29/09/2022 Perşembe Günü Saat10:00

Öğrenci Sayısı

193 öğrenci, 42 personel toplam 235-kişi

 

Tesis Masrafı Bedeli

-

Muhammen Bedeli

45.000TL. ( KırkbeşbinTürk Lirası)

 

Mülkiyeti hazineye ait olan, İzmir Narlıdere Rasim Önel Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  kantin yeri 09/02/2012tarihve28199sayılıresmigazetedeyayımlananMilliEğitimBakanlığı-OkulAileBirliği Yönetmeliği20-(2)maddesiuyarıncave2886sayılıDevletİhaleKanununun51/gmaddesigereğince PAZARLIK USULÜ ile kiraya verilecektir. Pazarlık usulü ile yapılan ihalelerde teklif alınması belli birşeklebağlıdeğildir.İhaleler,komisyontarafındanişinnitelikvegereğinegörebirveyadahafazla istekliden yazılı veya sözlü teklif almak ve bedel üzerinde anlaşmak suretiyle yapılır.(2886 S.K. 50.madde)İhale Komisyonu uygun gördüğü her aşamada oturumda hazır bulunan isteklilerden yazılı son tekliflerini alarak ihaleyi sonuçlandırabilir. Bu husus, ihale komisyonunca ikinci bir tutanakla tespit edilir.(2886 S.K.40.madde)

MADDE 1. Saat ayarlarında, Türkiye Radyo Televizyon Kurumunun (TRT) ulusal saat ayarı esas alınır.

MADDE 2. İhaleye iştirak edecek olan istekliler söz konusu şartname bedeli olan 100,00 (Yüz Türk Lirası) TL'yi Narlıdere Malmüdürlüğüne ait T.C.Z.B. Narlıdere Şubesinde bulunan TR76 0001 0007 2608 6175 9650 16 İBAN numarasına yatırıp Narlıdere İlçe MilliEğitim Müdürlüğü'ne dekontu ibraz ederek ihale dokümanınıalacaklardır. Ayrıca dekont teklif dosyasına eklenecektir. (Dekontta okulun ismi ve dosya bedeli olduğuna dair açıklama olmalıdır)

MADDE 3. İstekliler muhammen bedelin % 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Muhammen bedelin % 3'ünden az oranda geçici teminat veren isteklinin teklifi değerlendirme dışı bırakılır. İstekliler geçici teminatı Narlıdere Malmüdürlüğüne ait T.C.Z.B. Narlıdere Şubesinde bulunan TR76 0001 0007 2608 6175 9650 16 İBAN numarasına yatıracaklardır. (Dekontta okulun ismi ve geçici teminat bedeli olduğuna dair açıklama olmalıdır)

MADDE 5.    İhaleye katılmaşartları;

a)  T.C. VatandaşıOlmak.

b)  5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramışolsabiledevletingüvenliğinekarşısuçlar,Anayasaldüzenevebudüzeninişleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık ve aynı Kanunun Cinsel Dokunulmazlığa Karşı Suçlar başlıklıİkinciKısmınınAltıncıBölümündedüzenlenenmaddelerdekisuçlardanmahkûm olanlar ihalelere katılamazlar ve okul aile birliklerince kiraya verilen yerlerde istihdam edilemezler.

c)  İhaleye tüzel kişiler katılamaz.

d)  İhale komisyonu başkanı ve üyeleri ile birliğin yönetim ve denetleme kurulu üyelerinin ikinci dereceye kadar kan ve kayın hısımları ihaleyekatılamaz.

e)  Halen resmi okul kantini işletmekte olanlar bu ihaleyebaşvuramazlar.

MADDE 6.    İhaleye katılacaklardan istenenbelgeler;

a)  Kantinkiralamaihalelerindekatılımcılardan,5/6/1986tarihlive3308sayılıMeslekiEğitim Kanunu hükümlerine göre kantincilik alanında alınmış ustalık belgesi sahibi olma şartı aranır. Ancak, katılımcıların hiçbirisinde ustalık belgesi bulunmaması durumunda işyeri açma belgesi, kalfalık, kurs bitirme belgelerinden en az birine sahip olma şartı aranır. Belgenin,idaretarafından"aslıgibidir"onaylıyadanotertarafındanonaylıfotokopisiihale dosyasında bulundurulacaktır. İlgili Meslek Odasından (İzmir kantinciler Esnaf Odası) adına kayıtlı kantin işletmesi bulunmadığına ve ihaleden men yasağı olmadığına dairbelge.

b)  Cumhuriyet Savcılığından Alınmış Adli Sicil Arşiv Kaydı,  (Son 6 ay içerisinde alınmışolmalıdır.)

c)  İkametgâh Belgesi. (Yapılacak tebligatlara esas yerleşim yeribelgesi)

d)  Nüfus Cüzdan Fotokopisi.

e)  Geçici teminatın yatırıldığına dair bankadekontu.

f)  İhale dosyası alındığına dair bankadekontu.

g)  Yer Görme Belgesi. (İhale Dokümanı ile birlikteverilecektir.)

h)  Teklif Mektubu (İhale Dokümanı ile birlikteverilecektir.)

i)  Taahhütname (İhale Dokümanı ile birlikteverilecektir.)

j)  Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin ve vekâlet verenin noter tasdikli imzabeyannamesi/sirküleri.

k)  Şartnameninenaltbölümü,isteklilertarafındandoldurup,imzalanacakveihalekapsamında dosyayaeklenecektir.           (Şartname İhale Dokümanı ile birlikteverilecektir.)

MADDE 7. İstekliler 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 37. maddesine uygun olarak tekliflerini hazırlayacak ve şartnamede istenilen belgeleri tamamlayarak kapalı zarf içinde Narlıdere İlçe Milli EğitimMüdürlüğüne29/09/2022 Perşembe Günü Saat10:00'a kadar teslimedeceklerdir.

MADDE 8. Tekliflerin hazırlanması ve sunulması ile ilgili bütün masraflar isteklilere aittir. İstekli, teklifini hazırlamak için yapmış olduğu hiçbir masrafı İdareden isteyemez.

MADDE 9. İhale üzerinde bırakılan istekliden, sözleşme imzalanmadan önce, ihale bedelinin  % 6'sı oranında kesin teminatalınır. Narlıdere Malmüdürlüğüne ait T.C.Z.B. Narlıdere Şubesinde bulunan TR76 0001 0007 2608 6175 9650 16 İBAN numarasına yatıracaklardır. (Dekontta okulun ismi ve kesin teminat bedeli olduğuna dair açıklama olmalıdır)

MADDE 10.  İhale üzerinde bırakılan istekli  ihale  komisyon kararı  içinbinde........... oranında,

sözleşme içinde binde oranında damga vergisi öder.

MADDE 11. 193 öğrenci, 42 personel toplam 235-kişidir.

 

 

İDARE

Huzur Mahallesi Mithatpaşa Cd. No 477/A Kaymakamlık Binası 35320 Narlıdere / İZMİR - 0(232) 2388081

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.